Winkelwagen
0

Persoonlijke videoboodschap

Stuur een boompje met videoboodschap

bestel direct
Videoboodschap: op afstand, maar toch dichtbij
Wil je een cadeau versturen? Maak het dan extra persoonlijk met je eigen videoboodschap. Zo verras je op afstand, maar ben je toch dichtbij. Verstuur een boompje met videoboodschap naar je vriend(in), collega of relatie. Verras met een duurzaam cadeau van betekenis.
bestel direct
Boom cadeau
Videoboodschap: op afstand, maar toch dichtbij Wil je een cadeau versturen? Maak het dan extra persoonlijk met je eigen videoboodschap. Zo verras je op afstand, maar ben je toch dichtbij. Verstuur een boompje met videoboodschap naar je vriend(in), collega of relatie. Verras met een duurzaam cadeau van betekenis. bestel direct

Videoboodschap bij je cadeau.
Hoe werkt dat?

1. Kies een boompje uit met een mooie symboliek, passend bij de gelegenheid.
2. In de bestelling bij stap 3 kies je als extra item de videoboodschap.
3. Na afronden van je bestelling ontvang je twee e-mails: een orderbevestiging met factuur en een e-mail met daarin de link om de video op te nemen.
4. Volg de instructies in de mail. Kies voor video uploaden vanuit je bestanden of maak direct een video. Je kunt zo vaak wisselen als je wilt. Tevreden? Stuur dan de video in.
5. Van de video maken wij een QR code en printen deze op het kaartje aan het boompje. De ontvanger van het boompje kan jouw videoboodschap bekijken door de QR code te scannen.

Videoboodschap voor je personeel

Heb je iets te vieren met je personeel? Of wil je je medewerkers bedanken? Stuur dan een boompje met een wikkel naar eigen ontwerp én een persoonlijke videoboodschap. Zo geef je een blijvend en origineel cadeau met persoonlijke touch.


Zakelijk boompjes bestellen

Duurzame marketingcampagne
met videoboodschap

We hebben 12 boomsoorten met ieder hun eigen karakter en symboliek. Samen kiezen we een
boompje aansluitend bij je marketingcampagne. Het boompje is volledig te personaliseren naar
eigen ontwerp. Zet je boodschap extra kracht bij met een persoonlijke video.vraag naar de mogelijkheden

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie