Winkelwagen
0

Secretaressedag!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Eindelijk een origineel cadeau voor secretaressedag.
Geef jouw secretaresse dit jaar een Magnolia boompje als blijk van dank. De Magnolia is een sterke boom met sierlijke vormen en prachtige kleuren. Het is een symbool van elegantie, vrouwelijkheid en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum.
bestel direct
Boom cadeau
Eindelijk een origineel cadeau voor secretaressedag. bestel direct

Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon

Managers, ondernemers en andere werkgevers opgelet! Op 18 april 2019 is het Secretaressedag. De dag om jullie secretaresses en assistenten eens flink in het zonnetje te zetten. Met een boompje van GeefeenBoompje.nl natuurlijk! Met dit boompje zal jouw secretaresse een cadeau krijgen waar ze lang van kan genieten. Het is een blijvende herinnering aan de organisatie waar hij/zij zeer gewaardeerd wordt. Kies een boompje uit ons assortiment dat bij jouw secretaresse of assistent past. Elke boompje heeft een eigen symboliek.

  • "De Boompjes zijn heel goed ontvangen, ik heb echt veel positieve reacties gekregen. Het is ieder jaar weer afwachten, maar dit jaar is het goed gelukt. Het zag er mooi en verzorgd uit allemaal. Dank je wel voor alles."

    Corinne van Hal - Bestuurscentrum Trivium

  • "Supersnelle levering. Heel professioneel en origineel ingepakt. De reacties waren allemaal positief. Ik vind de symboliek van een boom ideaal voor bijna alle gelegenheden en vind het ook fijn dat het een duurzaam cadeau is."

    Lonneke van Soest – Cocosoft

voor 15.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie