Winkelwagen
0

BOOM van een vent!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Een boom voor een 'Boom van een Vent'
Ken jij mannen om je heen waar je op kunt bouwen en die best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden? Verras hem dan met een origineel cadeau. Een eigen boom voor een BOOM van een vent! Plant deze boom gezamenlijk in de tuin en laat een blijvende herinnering aan de mooie dingen in het leven groeien.
bestel direct
Boom cadeau
Een boom voor een 'Boom van een Vent' Ken jij mannen om je heen waar je op kunt bouwen en die best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden? Verras hem dan met een origineel cadeau. Een eigen boom voor een BOOM van een vent! Plant deze boom gezamenlijk in de tuin en laat een blijvende herinnering aan de mooie dingen in het leven groeien. bestel direct

Tip voor Vaderdag!

Je eigen vader is natuurlijk een boom van een vent. Geef dit mooie boom aan je vader en/of schoonvader en laat zien hoe veel jij van hem houdt. Kies bijvoorbeeld voor een hazelnootboom. De hazelnootboom wordt gezien als de “wijze boom”. Alle wijsheid zit, zoals het gezegde luidt, ‘in een notendop’. De boom moedigt aan om op zoek te gaan naar informatie en inspiratie op verschillende vlakken. In de kern van de hazelnoot wordt al het goede opgeslagen en deze boom leert ons daarom het opslaan en doorgeven van kennis.

  • Ik wilde u nog hartelijk bedanken voor de goede service. Mijn vader heeft het perenboompje in perfecte staat ontvangen. En het zag er allemaal geweldig uit! Complimenten!

    Arie Verstraten

  • WAT ORIGINEEL! FANTASTISCH! WERKELIJK. HIJ GAAT VANDAAG DIRECT DE TUIN IN.

    Johan de Groot

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie