Winkelwagen
0

Jarig?

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Een felicitatieboompje
Of het nu gaat om een speciale verjaardag, een jubileum of het behalen van een diploma. Deze gelegenheid vraagt om een bijzonder cadeau. Verras de gelukkige op deze speciale dag met een uniek geschenk. Dit boompje is een blijvende herinnering aan de mooie dingen in het leven. Door het geven van een felicitatieboompje wens je hem of haar veel vreugde inspiratie en wijsheid. U wenst een leven vol blijdschap met een overvloed aan mooie momenten.
bestel direct
Boom cadeau
Een felicitatieboompje Of het nu gaat om een speciale verjaardag, een jubileum of het behalen van een diploma. Deze gelegenheid vraagt om een bijzonder cadeau. Verras de gelukkige op deze speciale dag met een uniek geschenk. Dit boompje is een blijvende herinnering aan de mooie dingen in het leven. Door het geven van een felicitatieboompje wens je hem of haar veel vreugde inspiratie en wijsheid. U wenst een leven vol blijdschap met een overvloed aan mooie momenten. bestel direct

Jarig? Kies dan voor het Olijfboompje

Het Olijfboompje staat onder andere als symbool van overwinnen, een positief toekomstbeeld, en kracht. Een mooi gebaar dus als je iemand wil feliciteren met zijn of haar verjaardag. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor het Hazelnootboompje. Deze staat voor wijsheid en inspiratie. Of voor een Laurier. Kortom ... keuze genoeg. De symboliek staat tevens omschreven op de verpakking van het boompje. Kijk snel welk boompje het best past bij de persoon die jij in het zonnetje wil zetten.

  • Verrast door een fraaie appelboom! Heel leuk en origineel, bedankt!

    Joop Karsten

  • WAT ORIGINEEL! FANTASTISCH! WERKELIJK. HIJ GAAT VANDAAG DIRECT DE TUIN IN.

    Johan de Groot

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie