Winkelwagen
0

Wijnboompje!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Een cadeau voor de echte levensgenieter!
Iets te vieren of iemand bedanken? Geef dan een origineel wijnboompje cadeau. Dit wijnboompje wenst de ontvanger een leven vol blijdschap toe, met een overvloed aan fijne momenten. Afhankelijk van de hoeveelheid zon geeft de wijnrank ongeveer 100 dagen na de bloei een overvloed aan sappige donkerblauwe druiven. Deze wijnrank is zeer geschikt voor een kouder klimaat en groeit dus prima in Nederland.
bestel direct
Boom cadeau
Een cadeau voor de echte levensgenieter! Iets te vieren of iemand bedanken? Geef dan een origineel wijnboompje cadeau. Dit wijnboompje wenst de ontvanger een leven vol blijdschap toe, met een overvloed aan fijne momenten. Afhankelijk van de hoeveelheid zon geeft de wijnrank ongeveer 100 dagen na de bloei een overvloed aan sappige donkerblauwe druiven. Deze wijnrank is zeer geschikt voor een kouder klimaat en groeit dus prima in Nederland. bestel direct

Wijnrank

De wijnrank is een levensboom die staat voor kracht en groei. De wijn die hij oplevert, wordt geassocieerd met feestvieren, vreugde en vruchtbaarheid. De primitieve mens dacht dat het natuurlijke gistingsproces van de most enkel kon plaatsvinden door een bovennatuurlijke kracht. Daarom dachten zij dat wijn een goddelijke oorsprong had. In vele culturen wordt wijn geassocieerd met bloed; zij zien het als levens- of onsterfelijkheidsdrank.

  • Wow wat een super gaaf cadeau. Hier ga ik zeker van genieten. Lekker in de tuin met een goed glas wijn :-).

    Carolien Veld

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie