Winkelwagen
0

Oh Denneboom!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
It's the most wonderful time of the year!
Kerstmis… Deze speciale periode in het jaar vraagt om een duurzaam kerstgeschenk. Verras je relaties, medewerkers of vrienden daarom met een jong kerstboompje. Leuk als versiering in huis en leuk als aandenken aan de kerstdagen. Na Oud & Nieuw kan het boompje naar buiten, zodat het kan groeien tot een grote sterke kerstboom. Zo geef je een duurzaam cadeau waarvan de ontvanger elke kerst weer plezier heeft.
bestel direct
Boom cadeau
It's the most wonderful time of the year! Kerstmis… Deze speciale periode in het jaar vraagt om een duurzaam kerstgeschenk. Verras je relaties, medewerkers of vrienden daarom met een jong kerstboompje. Leuk als versiering in huis en leuk als aandenken aan de kerstdagen. Na Oud & Nieuw kan het boompje naar buiten, zodat het kan groeien tot een grote sterke kerstboom. Zo geef je een duurzaam cadeau waarvan de ontvanger elke kerst weer plezier heeft. bestel direct

Kerstboom

De oorsprong van de kerstboom begint in de Middeleeuwen. Troubadours trokken het land rond met de mooiste verhalen. Rond kerst was het verhaal over Adam en Eva en de paradijsboom populair. Om het Paradijs in huis te halen versierden de bewoners met kerst hun huis met appelboomtakken. Later werden de appelboomtakken vervangen door rode kerstballen en een spar. Zo kennen wij de kerstboom zoals die met kerst bij ons in de huiskamer staat.

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie