Winkelwagen
0

Huwelijk!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Een blijvende herinnering
Met dit originele huwelijkscadeau zal het bruidspaar deze speciale dag nooit vergeten. Geef een huwelijksboom cadeau. Dit zal hen altijd aan deze dag blijven herinneren. Zou het niet geweldig zijn als het bruidspaar in de toekomst de huwelijksdag met vrienden en familie viert onder deze boom? Door het geven van een huwelijksboom als huwelijkscadeau, symboliseer je de wens dat het bruidspaar een liefdevol en vruchtbaar leven met elkaar gaat leiden. Zoals de boom groeit, groeit ook de liefde voor elkaar.
bestel direct
Boom cadeau
Een blijvende herinnering Met dit originele huwelijkscadeau zal het bruidspaar deze speciale dag nooit vergeten. Geef een huwelijksboom cadeau. Dit zal hen altijd aan deze dag blijven herinneren. Zou het niet geweldig zijn als het bruidspaar in de toekomst de huwelijksdag met vrienden en familie viert onder deze boom? Door het geven van een huwelijksboom als huwelijkscadeau, symboliseer je de wens dat het bruidspaar een liefdevol en vruchtbaar leven met elkaar gaat leiden. Zoals de boom groeit, groeit ook de liefde voor elkaar. bestel direct

Appelboom als huwelijkscadeau

De appelboom staat symbool voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Zoals de boom groeit, groeit ook de liefde voor elkaar. Vroeger werd deze boom naast huis geplant ter bescherming maar ook om liefde te ontvangen. Wanneer je een appel naar iemand toewerpt dan is dit een teken van genegenheid. Pluk bij de oogst niet alle appels want;…de traditie leert dat de laatste appel aan de boom moet blijven hangen, om voor het volgende jaar zeker te zijn van een goede oogst.

  • Afgelopen woensdag hebben we een huwelijksboompje ontvangen die we aan vrienden cadeau hebben gegeven. Het zag er erg leuk uit. Ze vonden het een zeer origineel cadeau.

    Arianne Stroek

voor 12.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie