Winkelwagen
0

Smaakvol boompje

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Smaakvol boompje voor de foody's
Voor de echte foody’s is dit het ultieme cadeau. Een laurierblaadje in de stoofschotel kan natuurlijk niet ontbreken. De aromatische laurierbladeren van dit Mediterrane boompje worden al eeuwen gebruikt als kruid om gerechten zoals stoofpotten en soepen op smaak te brengen. Laat dit siervolle boompje schitteren als pronkstuk bij de voordeur of geef het een mooie plek op het terras. Bij dit boompje ontvang je het kookboek: “in Gietijzeren pannen” vol met heerlijke stoofgerechten en kleine keukenlaurier voor in de keuken waarmee je de lekkerste gerechten kan bereiden.
bestel direct
Boom cadeau
Smaakvol boompje voor de foody's Voor de echte foody’s is dit het ultieme cadeau. Een laurierblaadje in de stoofschotel kan natuurlijk niet ontbreken. De aromatische laurierbladeren van dit Mediterrane boompje worden al eeuwen gebruikt als kruid om gerechten zoals stoofpotten en soepen op smaak te brengen. Laat dit siervolle boompje schitteren als pronkstuk bij de voordeur of geef het een mooie plek op het terras. Bij dit boompje ontvang je het kookboek: “in Gietijzeren pannen” vol met heerlijke stoofgerechten en kleine keukenlaurier voor in de keuken waarmee je de lekkerste gerechten kan bereiden. bestel direct

Laurierboom

De laurierboom staat als symbool voor “overwinning” en “onderscheiding”. Een hoofddeksel gemaakt van Laurierbladeren en -bessen, was gereserveerd voor mensen met een buitengewone intelligentie en verdiensten. Met “Gelauwerde brieven”, voorzien van een lauriertakje, werd vroeger de overwinning aangekondigd.

  • Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen van mijn broer ... helemaal Super! Ook leuk dat er een mooi boek bij zat.

    Peter van de Laan

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie