Winkelwagen
0

Moederdag!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Een Moederdag cadeau dat elk jaar mooier wordt!
Jouw moeder verdient natuurlijk elke dag een cadeau, maar Moederdag is hét moment om haar te verrassen. Speciaal voor Moederdag hebben wij een ultieme schoonheid aan ons assortiment toegevoegd: De Magnolia! Wie wil nu niet pronken met deze prachtige boom in de tuin?!
bestel direct
Boom cadeau
Een Moederdag cadeau dat elk jaar mooier wordt! Jouw moeder verdient natuurlijk elke dag een cadeau, maar Moederdag is hét moment om haar te verrassen. Speciaal voor Moederdag hebben wij een ultieme schoonheid aan ons assortiment toegevoegd: De Magnolia! Wie wil nu niet pronken met deze prachtige boom in de tuin?! bestel direct

Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon

De Magnolia is een sterke boom met sierlijke vormen en prachtige kleuren. Het is een symbool van elegantie, vrouwelijkheid en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum. Maar uiteraard hebben we ook tal van andere boompjes om uit te kiezen; zoals een appelboom. Natuurlijk is zij jouw 'oogappeltje'! In het najaar kan zij hier de allerlekkerste appeltaart van bakken zoals alleen jouw moeder dat kan.

  • "Gisteren van mijn dochter een ontzettend mooi cadeau gekregen … een eigen appelboompje waar ik hopelijk de komende jaren de appels van kan plukken … en een natuurlijk een lekkere appeltaart van kan bakken. Ik wilde even laten weten dat jullie een heel mooi bedrijf hebben. Wij gaan hier zeker ook gebruik van maken."

    Sonja Hoogveld

voor 12.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie