Winkelwagen
0

Moederdag!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Origineel Moederdagcadeau voor de liefste mama
Moeders, wat zouden we zonder ze moeten? Ze zorgen voor ons, bieden een luisterend oor, geven goede adviezen en heel veel liefde. Op 8 mei 2022 kun je eindelijk iets teruggeven aan jouw moeder, want dan is het Moederdag! De dag om haar te bedanken voor alles wat zij voor je doet. Maar wat geef je jouw moeder cadeau? Een eigen boompje!
bestel Moederdagboompje
Boom cadeau
Origineel Moederdagcadeau voor de liefste mama Moeders, wat zouden we zonder ze moeten? Ze zorgen voor ons, bieden een luisterend oor, geven goede adviezen en heel veel liefde. Op 8 mei 2022 kun je eindelijk iets teruggeven aan jouw moeder, want dan is het Moederdag! De dag om haar te bedanken voor alles wat zij voor je doet. Maar wat geef je jouw moeder cadeau? Een eigen boompje! bestel Moederdagboompje

Het ideale Moederdagcadeau

Je moeder is natuurlijk de allerliefste van de wereld. Om haar dat te tonen hebben wij het perfecte cadeau voor Moederdag: De Magnolia. Deze magnolia is voor één van de meest speciale mensen in jouw leven, je moeder! De magnolia staat symbool voor elegantie, vrouwelijkheid en zuiverheid. Vanwege de heerlijke geur, worden de bloemen van de Magnolia veel gebruikt in parfum. Een beter cadeau bestaat er niet voor de liefste mama.

Een blijvend en groeiend cadeau

Dit leuke boompje is niet alleen een heel origineel cadeau, het is ook nog eens een blijvend cadeau. Dit jaar geen bosje bloemen van het tankstation dat maar een week staat of bonbons die na een dag op zijn! De boom staat symbool voor het groeien van de liefde voor elkaar.
Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je jouw eigen videoboodschap toevoegen en vertellen hoe lief jij jouw moeder vindt!

Extra cadeau bij het Moederdagboompje

Speciaal voor Moederdag krijg je bij bestelling van het Moederdagboompje een cadeau van Geefeenboompje.nl. Bij het boompje krijg je van ons een gratis paar vrolijke tuinhandschoenen t.w.v. €4,95.

Bezorging op of voor Moederdag

Via onze webshop kun je het Moederdagboompje bestellen. Het boompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Wij raden aan om niet eerder dan vijf dagen voor Moederdag het boompje te laten bezorgen. Wil jij deze Moederdag jouw moeder echt verrassen? Bestel dan snel een boompje!

  • "Gisteren van mijn dochter een ontzettend mooi cadeau gekregen … een eigen appelboompje waar ik hopelijk de komende jaren de appels van kan plukken … en natuurlijk een lekkere appeltaart van kan bakken. Ik wilde even laten weten dat jullie een heel mooi bedrijf hebben. Wij gaan hier zeker ook gebruik van maken."

    Sonja Hoogveld

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie