Winkelwagen
0

Moederdag!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Origineel Moederdagcadeau voor de liefste mama
Moeders, wat zouden we zonder ze moeten? Ze zorgen voor ons, bieden een luisterend oor, geven goede adviezen en heel veel liefde. Op 12 mei 2019 kun je eindelijk iets teruggeven aan jouw moeder, want dan is het Moederdag! De dag om haar te bedanken voor alles wat zij voor je doet. Maar wat geef je jouw moeder cadeau? Een eigen boompje!
bestel Moederdagboompje bestel Oogappeltje
Boom cadeau
Origineel Moederdagcadeau voor de liefste mama Moeders, wat zouden we zonder ze moeten? Ze zorgen voor ons, bieden een luisterend oor, geven goede adviezen en heel veel liefde. Op 12 mei 2019 kun je eindelijk iets teruggeven aan jouw moeder, want dan is het Moederdag! De dag om haar te bedanken voor alles wat zij voor je doet. Maar wat geef je jouw moeder cadeau? Een eigen boompje! bestel Moederdagboompje

Het ideale Moederdagcadeau

Je moeder is natuurlijk de allerliefste van de wereld. Om haar dat te tonen hebben wij het perfecte cadeau voor Moederdag: het Oogappeltje. Dit appelboompje is voor één van de meest speciale mensen in jouw leven, je moeder! Oogappel betekent dat iemand heel waardevol voor je is. Daarnaast staat de appelboom symbool voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Een beter cadeau bestaat er niet voor de liefste mama.

Een blijvend en groeiend cadeau

Dit leuke Oogappelboompje is niet alleen een heel origineel cadeau, het is ook nog eens een blijvend cadeau. Dit jaar geen bosje bloemen van het tankstation dat maar een week staat of bonbons die na een dag op zijn! De boom staat symboliek voor het groeien van de liefde voor elkaar. Wist je dat appelbomen vroeger naast het huis werden geplant ter bescherming en om liefde te ontvangen? Als je een appel naar iemand toewierp was dat een teken van genegenheid.
Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je jouw eigen boodschap toevoegen en vertellen hoe lief jij jouw moeder vindt!

Extra cadeau bij het Oogappeltje & Moederdagboompje

Speciaal voor Moederdag krijg je bij bestelling van het Oogappelboompje en Moederdagboompje een cadeau van Geefeenboompje.nl. Bij het boompje leveren wij een kaartje van groeipapier met een moederdaggedichtje daarop. In dit groeipapier zitten bloemzaadjes die uitkomen wanneer jouw moeder het kaartje in de grond stopt. Door het groeipapier te planten zorg je voor bloemen in de tuin. Dat staat niet alleen heel gezellig, maar is ook nog eens heel goed voor de bijen! Het gaat op dit moment helaas niet goed met bijen in Nederland. Het aantal bijen gaat hard achteruit. Dit komt mede doordat veel mensen kiezen voor grind en tegels in de tuin, in plaats van gras, bloemen en planten. Door bloemen te laten groeien in de tuin dragen we een steentje bij om de bijen te laten overleven in Nederland.

Bezorging op of voor Moederdag

Via onze webshop kun je het Oogappeltje of het Moederdagboompje bestellen. Het boompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Wij raden aan om niet eerder dan vijf dagen voor Moederdag het boompje te laten bezorgen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het boompje óp Moederdag te laten bezorgen tegen een toeslag van €4. Wil jij deze Moederdag jouw moeder laten zien dat zij jouw oogappel is? Bestel dan snel een boompje!

  • "Gisteren van mijn dochter een ontzettend mooi cadeau gekregen … een eigen appelboompje waar ik hopelijk de komende jaren de appels van kan plukken … en natuurlijk een lekkere appeltaart van kan bakken. Ik wilde even laten weten dat jullie een heel mooi bedrijf hebben. Wij gaan hier zeker ook gebruik van maken."

    Sonja Hoogveld

voor 15.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie