Winkelwagen
0

Over ons

Hoera

Mijn “roots” liggen in West-Friesland, daar ben ik opgegroeid in een kwekersfamilie. Als klein meisje wilde ik mijn vader al helpen met de plantjes en als scholier zat ik op m’n knieen in de kassen om mijn zakgeld te verdienen.

Na de hotelschool Den Haag ben ik in de gastvrijheidssector gaan werken; een boeiende sector waarin elke dag anders is. Maar het ondernemersbloed in mij bleef kriebelen. 

Het idee voor GeefeenBoompje.nl ontstond doordat mijn echtgenoot vertelde over de kersenboom die hij van zijn grootouders gekregen had en die nog steeds staat te pronken in zijn moeders tuin… zijn boom!

Al duizenden jaren is het een traditie om een boom te planten en op deze manier het nieuwe leven te vieren. Wauw, dacht ik dat is een bijzonder cadeau, waarom heb ik daar nooit eerder aan gedacht? Uiteindelijk is de cirkel weer rond en ben ik in 2008 gestart met GeefeenBoompje.nl; terug naar mijn “roots”.

Met het concept GeefeenBoompje.nl probeer ik deze oude traditie weer nieuw leven in te blazen. Je geeft een boompje met een verhaal, een cadeau dat met je meegroeit. Daarnaast is het een fijn gevoel om de wereld een stukje groener te maken.

Ester

Hart

50 cent naar JustDiggIt
Het nieuwe goede doel

Met het schenken van een boompje via Geefeenboompje.nl steun je de campagne JustDiggIt van de Nederlandse organisatie Naga Foundation. Van elk verkocht boompje gaat Euro 0,50 naar de Naga Foundation.

 

Er is geen plek op aarde waar geen regen valt. Toch zijn er gebieden waar het door klimaatverandering, ontbossing of overbegrazing zo droog is dat bomen en planen er niet langer kunnen groeien. Door het toepassen van verschillende technieken helpt de Naga Foundation, het regenwater de grond in. Hierdoor krijgen bomen en planten opnieuw een kans om te groeien. Waardoor er door verdamping gelijkmatiger gaat regenen en er direct verkoeling van het aardoppervlak ontstaat.

 

Voor meer informatie: www.nagafoundation.org

voor 12.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie