Winkelwagen
0

Over ons

Hoera

Vroeger al hielp ik mijn vader met de plantjes. Ik ben opgegroeid in een echte kwekersfamilie in West-Friesland waar ik als scholier mijn eerste zakgeld verdiende in de kassen. In 2008 startte ik GeefeenBoompje.nl. Zo kwam ik terug bij mijn ‘roots’.

 

Ik werd op het idee gebracht door de kersenboom van Remko, mijn man. Hij kreeg de boom bij zijn geboorte van zijn opa en oma. Het werd écht zijn boom die hij verzorgde en waar niemand aan mocht komen. Iedere zomer smulden ze van de zoete kersen. Hoe mooi is dat?! Een boom speciaal voor jou, die levenslang met je meegroeit.

 

We geven je met onze boompjes de mogelijkheid om te verrassen met een cadeau van betekenis. Bomen met ieder hun eigen karakter en symboliek uit de Keltische boomkalender. En zoals jij je vriend of relatie verrast, zullen wij jou altijd verrassen met onze groene geschenken. Zowel particulier als zakelijk.Ester

Met GeefeenBoompje.nl vier je het leven
Verras met een duurzaam cadeau van betekenis

Je wilt een origineel cadeau geven. Iets blijvends waar je over na hebt gedacht. Maar wat koop je? Veel cadeaus zijn niet echt verrassend. Vroeger ging dat anders. Bij belangrijke gebeurtenissen werden bomen geplant, een eeuwenoude traditie. Met GeefeenBoompje.nl blazen we deze traditie nieuw leven in. Bomen die staan voor kracht, een nieuwe start, welvaart, wijsheid, inspiratie en nog veel meer. Voor elke gelegenheid is er wel een boompje met eigen betekenis. Van geboorteboompje tot een boompje voor je oogappeltje of die toffe peer. Je geeft iets blijvends waar je het elke keer weer over hebt als je erbij staat. Bovendien maak je de wereld ook nog eens een stukje groener!
Hart

50 cent naar JustDiggIt
Voor klimaat herstel

Van elk verkocht boompje gaat € 0,50 naar JustDiggit. Met het schenken van een boompje via Geefeenboompje.nl steun je direct dit goede doel!

Er is geen plek op aarde waar geen regen valt. Toch zijn er gebieden waar het door klimaatverandering, ontbossing of overbegrazing te droog is. Door het toepassen van verschillende technieken helpt JustDiggit, het regenwater de grond in. Hierdoor krijgen bomen en planten opnieuw een kans om te groeien. Door verdamping gaat het vervolgens gelijkmatiger regenen en ontstaat er direct verkoeling van het aardoppervlak.

 

Voor meer informatie: https://justdiggit.org/nl/

 

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie