Winkelwagen
0

T-mobile relatiegeschenk

Gepersonaliseerd met eigen wikkel en boodschap

Meer informatie
Personalisatie mogelijkheden
Het team van Geefeenboompje.nl denkt graag met u mee over de manier waarop het boompje het beste ingezet kan worden om uw boodschap of campagne te versterken. T-mobile heeft gekozen voor het wijnboompje van Geefeenboompje.nl omdat zij zochten naar een relatiegeschenk dat meegroeit in de toekomst. Zo kan het groeien van het boompje een metafoor zijn voor de groei in samenwerking tussen bedrijven. Tevens wilde T-mobile graag een gepersonaliseerde wikkel zodat zij hun uitstraling en boodschap van de 'Happy Holidays' campagne konden doorvoeren in hun relatiegeschenk. Om het geschenk compleet te maken is er ook een fles wijn toegevoegd.
Vraag ons naar de mogelijkheden
Boom cadeau
Personalisatie mogelijkheden Het team van Geefeenboompje.nl denkt graag met u mee over de manier waarop het boompje het beste ingezet kan worden om uw boodschap of campagne te versterken. T-mobile heeft gekozen voor het wijnboompje van Geefeenboompje.nl omdat zij zochten naar een relatiegeschenk dat meegroeit in de toekomst. Zo kan het groeien van het boompje een metafoor zijn voor de groei in samenwerking tussen bedrijven. Tevens wilde T-mobile graag een gepersonaliseerde wikkel zodat zij hun uitstraling en boodschap van de 'Happy Holidays' campagne konden doorvoeren in hun relatiegeschenk. Om het geschenk compleet te maken is er ook een fles wijn toegevoegd. Vraag ons naar de mogelijkheden

Grote oplage mogelijk

Voor grote aantallen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je grote aantal boompjes op dezelfde dag, op verschillende locaties bezorgen binnen Europa? Geefeenboompje.nl verzorgd dit graag voor jou.

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie