Winkelwagen
0

Toffe Peer!

Geef een boompje cadeau.

bestel direct
Een 'Toffe Peer' voor een toffe peer
Hoe cool is het dat je iemand die jij een toffe peer vind daadwerkelijk te verrassen met een eigen 'Toffe Peer' boompje. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor je vader, je zoontje, een goede vriend, je buurman, etc..... De perenboom staat symbool voor welvaart, omdat zijn vrucht sappig is en het mooie hout voor precisiewerk gebruikt wordt. De prachtige bloesem is het teken dat de lente is begonnen. In het najaar wordt deze bloesem beloond met grote sappige peren.
bestel direct
Boom cadeau
Een 'Toffe Peer' voor een toffe peer Hoe cool is het dat je iemand die jij een toffe peer vind daadwerkelijk te verrassen met een eigen 'Toffe Peer' boompje. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor je vader, je zoontje, een goede vriend, je buurman, etc..... De perenboom staat symbool voor welvaart, omdat zijn vrucht sappig is en het mooie hout voor precisiewerk gebruikt wordt. De prachtige bloesem is het teken dat de lente is begonnen. In het najaar wordt deze bloesem beloond met grote sappige peren. bestel direct

Tip voor de internationale dag van de vriendschap

Je beste vriend is natuurlijk een toffe peer. Geef dit mooie perenboompje aan jouw vriend en laat zien hoe veel jij van hem houdt. Hij kan dan in de toekomst genieten van de heerlijke peertjes van zijn eigen boompje. Wist je dat ... dat je tijdens de oogst niet alle peren moet plukken;…de traditie leert dat de laatste peer altijd aan de boom moet blijven hangen, om voor het volgende jaar zeker te zijn van een goede oogst.

  • WAT ORIGINEEL! FANTASTISCH! WERKELIJK. HIJ GAAT VANDAAG DIRECT DE TUIN IN.

    Johan de Groot

  • Ik wilde u nog hartelijk bedanken voor de goede service. Mijn vader heeft het perenboompje in perfecte staat ontvangen. En het zag er allemaal geweldig uit! Complimenten!

    Arie Verstraten

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie