Winkelwagen
0

Bestellen via bezorgkalender

 

 Bezorgkalender

Je kunt het boompje van GeefeenBoompje.nl al ver van te voren bestellen d.m.v. de bezorgkalender. In de bezorgkalender kun je de gewenste bezorgdatum aanklikken.

 

Boompjes die op werkdagen vóór 16:00 uur worden besteld, worden de volgende dag nog bezorgd. Na 16.00 uur, zit er één werkdag tussen de besteldatum en de eerst mogelijke bezorgdatum. 

 

Uiterlijke bezorgdatum

Het boompje kan na ontvangst 4-5 dagen in de verpakking blijven. Om de kwaliteit van het boompje zo optimaal mogelijk te houden, raden wij je aan om het boompje niet eerder dan 4-5 dagen voorafgaande aan de gelegenheid te laten bezorgen.

 

 

Verzendinformatie

Bezorging

De boompjes worden op ma. t/m za. bezorgd door PACKS (Luna Koeries). Packs streeft ernaar om 95% van de pakketjes op de aangegeven werkdag te bezorgen. Het kan dus echter voorkomen dat het door jou bestelde boompje iets langer onderweg is. Het is verstandig hier rekening mee te houden bij het kiezen van een bezorgdatum.

 

Wanneer er bij een bezorging niemand thuis is en het pakket kan niet bij buren afgeleverd worden, dan laat de chauffeur een briefje achter in de brievenbus. U of de geadresseerde kan in dit geval contact opnemen met de pakketdienst om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen.

 

Ophaalpunt Voor de pakketten die bezorgd worden bij een afhaalpunt maken wij gebruik van de DPD afhaalpunten.

 

Tip: Heb je een absolute deadline voor de bezorging van het boompje (bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag etc), neem dan geen risico, laat het boompje dan in ieder geval één dag eerder bezorgen! (NB: Hoe graag we het ook zouden willen maar helaas kunnen we bij te late levering van het boompje niet overgaan tot creditering van het boompje en/of bezorgkosten, sorry).

 

 

Verzendkosten per boompje
Nederland Euro 5,95
België Euro 7,95
Duitsland Euro 7,95
Luxemburg Euro 11,95
Frankrijk Euro 10,50                                                                                                                                                  

 

 

Eilandtoeslag NL Euro 7,50

 

 

Verzendkosten meerdere boompjes naar 1 adres:

1 x Verzenddoos van max. 6 boompjes: Euro 7,95.
2 x Verzenddoos van max. 6 boompjes: Euro 15,90 etc.

Bezorging aan huis

- bezorging aan huis op maandag t/m zaterdag.

- U ontvangt per e-mail een Track&Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

- Packs komt bij u of de geadresseerde aan de deur.

- Bent u niet thuis? Dan kunt u een alternatieve datum en tijd doorgeven aan Packs voor de bezorging van

  uw bestelling.

Bezorging aan een Pickup shop:

- Levering aan een shop op maandag t/m vrijdag.

- Je ontvangt per e-mail een Track&Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

.- Je ontvangt een mail als het pakket is geleverd.

- Afhalen in een Pickup parcelshop bij jou in de buurt.

Pakket afhalen in een Pickup parcelshop van DPD

Bent je overdag vaak niet thuis? Laat het boompje dan bezorgen bij een Pickup in de buurt. Je kunt het pakket ophalen wanneer het jou het beste uitkomt en je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Een Pickup parcelshop kan een supermarkt in de buurt zijn, maar bijvoorbeeld ook een dierenwinkel of boekhandel. Elke Pickup is minimaal vijf dagen per week geopend, zodat je het beste moment kunt bepalen om het pakket op te halen. Kijk voor de openingstijden per Pickup parcelshop op de website van DPD www.dpd.nl.

Hoe kan ik mij pakket ophalen?

Je hebt een geldig legitimatiebewijs nodig om het pakket op te halen. Haalt iemand anders de bestelling op? Dan moet diegene het ophaalbewijs en een kopie van jouw legitimatiebewijs meenemen.

Waar vind ik een Pickup parcelshop?

DPD heeft een uitgebreid netwerk van Pickup parcelshops in de Benelux. In Nederland zijn er ruim 750 shops. Ontdek de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop met de Parcelshop locator.  Hier vind je ook de openingstijden van de shop bij jou in de buurt.

Wat kost het verzenden naar een Pickup?

Voor het versturen naar een Pickup parcelshop van DPD rekenen wij hetzelfde tarief als verzending naar een huisadres. 

Kan ik mijn pakket volgen?

Ja, nadat we uw bestelling verzonden hebben ontvang je van ons een email met daarin het pakketnummer. Met dit nummer kun je de levering van uw pakket volgen. Nadat het pakket is geleverd in de Pickup parcelshop ontvang je een emailbevestiging hiervan.

Hoe lang wordt mijn pakket in een Pickup bewaard?

In een Pickup parcelshop wordt het pakket acht kalenderdagen bewaard. Als het dan niet opgehaald is, stuurt DPD het pakket automatisch terug naar ons.

Verzendinformatie

voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luxe cadeau verpakking

Kwaliteitsgarantie